Sladdlös glödlampa

449 kr
Frakt 29 kr I lager
Snabb leverans: 1-3 dagar
14 dagars öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning
Sladdlös Glödlampa Denna LED-lampa ser ut att vara en helt vanlig glödlampa, men den största och viktigaste skillnaden är att den lyser på egen hand. Istället för att skruva i en glödlampa i en lampsockel så laddar du istället upp den och placerar den där du behöver en härlig mysbelysning eller kanske använda den som nattlampa i barnens rum? Lampan har snygga gulddetaljer som definitivt kommer höja standarden i heminredningen. Den ger även ifrån sig ett varmt och härligt sken som vi alla söker efter när det kommer till en mysig belysning. Ladda den i cirka 1,5 timma via USB så kan du njuta av ljuset under 4-6 timmar. Skapar en mysig känsla i hemmet Ser ut som en klassisk glödlampa och skapar både reaktioner och stämning LED-lampa med vitt sken Laddas med hjälp av medföljande USB-sladd Batteritid: cirka 4-6 timmar, laddtid: 1,5 timmar Vikt: 100 gram Mått: 6,5 cm i diameter, 12 cm hög Material: glas, metall Observera att lampan inte kan användas som ljuskälla i en lamparmatur Varumärke: SuckUK Rechargeable Cordless Lightbulb Förpackningsstorlek: 85x130x85 mm.

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-3 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: bozzado