Cult design orient mugg vit

139 kr
Frakt 49 kr I lager
1- 5 dagar till närmaste utlämningsställe
Produktbeskrivning
Det perfekta tillbehöret från Cult Design

Hos Sakligheter köper du prisvärt och bra porslin från Cult Design online på nätet. Dessutom hittar du de fantastiska produkterna från Kub-serien och Orient-serien hos oss. Självklart köper du Cult Designs populära badrumstillbehör, tvålpumpar och behållare hos Sakligheter. Alltid till rätt pris.

Cult Design är ett anrikt porslins- och heminredningsmärke med över 20 år som tillverkare av kvalitetsporslin. I Cult Designs fantastiska produkter är keramik huvudmaterialet. Produkterna är av stengods, porslin, terracotta och lergods. Det finns en mängd glasyrer och dekorationsmöjligheter att experimentera med och det är det som är så spännande. Keramikproduktionen sker i Kina i Guangdong-provinsen eftersom den största kunskapen finns där. Cult Design mycket nära några få utvalda fabriker. Produktionen av keramik är fortfarande ett hantverk. Man skulpterar, gjuter, bränner, glaserar och målar dekorer för hand efter våra ritningar och instruktioner. Det gör varje produkt helt unik!

Kub-serien gör det enkelt att få ordning på handfatet i badrummet och vid diskbänken i köket. Praktiskt och snyggt! Man kan matcha med övriga heminredningen och faten håller allt på plats. Kub-serier underlättar i vardagen. 

Material: stengods

Tål maskindisk

Storlek: 6x6x15 cm

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-3 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: Sakligheter.se