Insektshotell Insektshus Hus Trä Svart 25 cm

K-DESIGN

Artikelnr: 22539

229 kr
Frakt 0 kr I lager
Snabb leverans: 1-3 dagar
30 dagar öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning
Mycket trevligt insektshotell att placera ut i din trädgård. Pga förändringar i miljön har många av insekternas naturliga miljöer försvunnit men här hjälper vi den på traven med en plats att bo på samt att söka skydd på. Flera olika sorters rum vilket lockar olika insekter. Sätt helst ditt hotell i ett skyddat läge, gärna så att det får morgonsol (i öst). Placeras på en husvägg eller ett staket eller liknande, ca 1,5 meter upp från marken och gärna nära blommande växter eller träd. Sen är det bara att vänta på att insekterna ska flytta in.Riktigt trevligt hus att placera ut i sin egen trädgård eller kanske att ge till någon som en present, den perfekta sommarpresenten.  Färg: SvartMaterial: Trä/Naturmaterial Design: K-DesignInsektshotell Insektsbo Insektshus Pollinering Växter Blommor Trädgård

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-3 arbetsdagar. Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans är max 49 kr eller fraktfritt vid köp över 699 kr.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Detta är en Plus-produkt som har förlängt öppet köp upp till 30 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: FINTinne.se