Rhodes

199 kr
Frakt 49 kr I lager
Snabb leverans: 1-3 dagar
14 dagars öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning
RHODES Är en lyxig doft för alla Dofter från antikens historia samt orientaliska ingredienser alla blandade samman med fräscha toner från Medelhavet. SweDoft grundades 2015 i Sverige av Sfean J.A. Sedan dess har han arbetat med vision och mål för att skapa de bästa specialiserade (handgjorda) dofterna. Tanken bakom SweDoft är att anpassa parfymer för privatkunder och ge dem möjlighet att bära en ny parfym med högsta möjliga naturliga ingredienser. Sfean J.A. Han växte upp i tre olika länder, tre olika kulturer, men i ett hem fylld med parfymer passion. Han kände känslan och färdigheterna i näsan när han var ung, och det var vad hans två unga flickor fick från honom (Sahbaa & Silva). Han började skapa sina egna parfymer, blandade bara sällsynta och dyrbara dofter och anpassade parfym för VIP. Han är Mycket blyg för media och gillar inte berömmelse, Bohemisk karaktär, han älskar det handgjorda. Han anser att parfym är mycket speciell, mycket känslig och mycket dyrbar varelse, maskiner bör inte inkluderas i parfymkonfigurationen. Hans inspiration kommer från historier och legendariska karaktärer som RASPUTIN av Swedoft och 565 av Swedoft. Sfean ser världen genom linsen till en stor parfym. Efter att ha lärt sig själv doftvetenskapen har han fortsatt att producera vår första samling av exklusiva dofter här i Sverige. Vi åtar oss att ge våra kunder den högsta kvalitetsnivån. Alla SweDoft-produkter är 100% handgjorda.

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-3 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: green-bird