Sängbord 2 st med LED-belysning brun ek 70x36,5x 40 cm

SWEDISHHOME

1 499 kr
Frakt 49 kr I lager
Snabb leverans: 2-10 dagar
30 dagars öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning
Förankra ditt hem i en modern charm med dessa eleganta sängskåp! Tack vare sin trendiga och praktiska design blir dessa sängbord med LED-belysning ett riktigt blickfång i ditt rum. Hållbart material: Det konstruerade träet är av exceptionell kvalitet med slät yta och är också starkt, stabilt och fuktbeständigt. RGB LED-lampor: Denna skänk har RGB LED-lampor, som har olika menyer för att ändra ljusets färg och låta färgen justeras automatiskt. LED-lamporna understryker det moderna utseendet och bidrar till en trendig känsla.Gott om förvaringsutrymme: Nattduksbordet har gott om förvaringsutrymme för att hålla dina tidningar, böcker, fjärrkontroller och andra små föremål välorganiserade och inom räckhåll.Visningsfunktion: Den robusta bordsskivan är ideal för att visa dekorativa föremål, fotoramar eller krukväxter på. Observera:Den har en USB-kontakt och USB-adaptern ingår ej.Varje produkt levereras med en monteringsmanual i lådan för enkel montering.Färg: Brun ekMaterial: Konstruerat träMått (vardera): 70 x 36,5 x 40 cm (L x B x H)Med RGB LED-belysning Vid leverans ingår:2 x Sängbord

Läs mer

Plus-produkt

Våra Plus-produkter är utvalda av oss och extra förmånliga och trygga att handla. För alla produkter märkta med Plus-symbolen erbjuder vi:

  • Frakt max 49 kr
  • Alltid fri frakt vid köp över 699 kr
  • Förlängt öppet köp 30 dagar
  • Din försändelse skickas spårbart
  • Prioriterad hantering av din order

Alla köp omfattas av köpskydd via Nordisk E-handelscertifiering. Det är helt kostnadsfritt och täcker upp till 10 000 kr per köp.

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-3 arbetsdagar. Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans är max 49 kr eller fraktfritt vid köp över 699 kr.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Detta är en Plus-produkt som har förlängt öppet köp upp till 30 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: HusochHemma