Påslakanset Premium Stockholm Satin Silver 2 Delar - Grand Design

GRAND DESIGN

Artikelnr: 9467-3

1 699 kr
Frakt 0 kr I lager
2-4 dagar till närmaste PostNord-utlämningsställe
Produktbeskrivning
Bädda skönt med detta fina påslakanset i två delar från Grand Design. Tillverkad av den allra finaste bomullen. Ett av Grand Designs lyxigaste kvalitet med en extra sval och mjuk bomullssatin med en trådtäthet på 300 trådar. Påslakanet är inspirerat av den Skandinaviska enkelheten och ger ett sofistikerat och elegant uttryck i ditt sovrum. Örngottet har en detaljerad vinge på alla sidor, med en applicerad bård i kontrastfärg som fint ramar in. Påslakanet har samma kontrastfärgade bård applicerad horisontellt upptill för att matcha snyggt. Vid tillverkningen används endast det bästa och mest långfibriga bomullsgarnet som är certifierat med OEKO-TEX® 100 Standard (Klass 1). Påslakanet har en dold knappstängning och örngottet har hotellstängning. Ett påslakan för dig som gillar lyx, lyx, lyx!✓ OEKO-TEX®-certifierad ✓ Designad i Sverige ✓ Tillverkad i EUStorlek 150x210 cm, 50x60 cm Material 100% bomull, satin. Trådtäthet 300 Färg SilverTvättråd 60 grader Specifik information ✓ Förpackningen innehåller ett påslakan och ett örngott ✓ Dold knappstängning nertill på påslakanet ✓ Exklusivt skräddarsytt med inga hörnhål ✓ Örngott med "hotel flap” Grand Design är ett svenskt varumärke med bas i Kinna, Marks Kommun. Grand Design har som ambition att vara det självklara valet för dig som uppskattar sängkläder och heminredning i klassisk skandinavisk stil av hög kvalitet, tillverkat i Europa. Som varumärke vill Grand Design utbilda konsumenten att förstå skillnaderna och fördelarna med sina skräddarsydda sängkläder. Genom att designa i Sverige för att sedan tillverka i Portugal bidrar Grand Designs process till ett långsiktigt helhetstänk gällande hållbarhet. Alla produkter från Grand Design är tillverkade under OEKO-TEX® 100 Standard (Klass 1).

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-4 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: lillytex