Kökshandduk Vårtulpaner Multi - Ekelunds

EKELUND

Regular Price 199 kr
Du sparar 14% Specialpris 171 kr
Frakt 59 kr I lager
2-4 dagar till närmaste utlämningsställe
Produktbeskrivning
En vacker svensktillverkad handduk i ekologisk bomull från Ekelunds, Linneväveriet i Horred. Handduken har ett elegant vårmönster med fina tulpaner i fina färger. Designad av Ekelund Designstudio. Detta är en kökshandduk som kommer att sprida mycket glädje i ditt hem. Finns även som matchande bordslöpare. Vävd med kärlek och omtanke i Horred.100% ekologisk bomullGOTS-certifieradTillverkad i Horred, SverigeStorlek 35x50 cm Material 100% ekologisk bomullFärg MultiTvättråd 60 grader, ej sköljmedel Ekelunds, Linneväveriet i Horred AB är ett familjeföretag med en lång tradition av textiltillverkning sedan 1692. Ekelund räknas som världens äldsta vävarfamilj. All produktion sker fortfarande i den lilla orten Horred, som ligger belägen mellan Borås och Varberg. Ekelund har ett starkt miljötänk och alla textilier tillverkas i 100% ekologisk bomull och lin. Dessutom är företaget GOTS-certifierad, vilket ger dig som kund en garanti att produkten har tillverkats under miljömässig produktion som lever upp till sociala kriterier. Ekelund skapar inspirerande design som väcker hemlängtan var dag, både nu och i framtiden.

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-3 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: lillytex