Vattenfontän solcellsdriven 16 cm Svart

Artikelnr: 64623

Regular Price 439 kr
Du sparar 57% Specialpris 189 kr
Frakt 0 kr I lager
Hög efterfrågan
5-7 dagars leveranstid
Säker betalning med Klarna
Produktbeskrivning
<![CDATA[

Solcellsdriven fontän som du lägger i t.ex poolen, dammen eller fågelbadet.

För att göra trädgården så där underbar och mysig kan solcellstekniken vara en riktig höjdare! Det finns ljusslingor, belysning för växter och stigar. Men dessa är ju allra mest märkbara när skymningen kommer. Denna underbara lilla solcellsfontän sprutar vatten dagtid då solen skiner! Lägg den i fågelbadet, i en liten damm eller varför inte en snygg zinkbalja?

Fontänen drivs av solceller och har 4 olika munstycken. Inga batterier krävs! Pumpen sitter på undersidan och behöver vara helt under ytan för att kunna dra upp vatten. Fontänen behöver full sol för att fungera som den ska. Vid molnigt väder går pumpen enbart då och då. En solig dag är den här lilla fontänen den perfekta vattendekorationen!

  • Solcellspanel: 1W
  • Storlek: 16 cm
  • Max strålhöjd: 30-60 cm (beror på hur soligt det är ute)
  • Material: ABS, PE

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-4 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: Hobby365