Jobba hos oss

Koordinator till My Mall – en digital shoppingarena i tillväxtfas

My Mall är en galleria som erbjuder ett stort sortiment av unika produkter, välkända och hållbara varumärken. Hos oss hittar du personliga inredningsfavoriter, kläder för fest och vardag, möbler och elektronik för hemmet, leksaker för barnen, skönhetsprodukter för dig och utrustning för en meningsfull fritid.

Vi har produkterna som du hittar hos mindre och personliga butiker. Produkter som vi har valt med omsorg och tanke - våra personliga favoriter - från butiker i hela Sverige. Vårt sortiment utökas och varieras ständigt för att ge dig det bästa inom varje kategori.

Vi på My Mall, din nya digitala shoppingdestination, söker nu en engagerad och driven koordinator för att stödja vårt växande team. My Mall är inne i en spännande tillväxtfas och vi vill att du ska bli en del av vår resa. Vi erbjuder en dynamisk och stimulerande miljö där du får möjlighet att påverka och forma din egna roll och framtid.

Dina arbetsuppgifter: Som koordinator kommer ditt arbete att vara mycket varierat och innefatta en rad olika uppgifter. Dessa inkluderar kundtjänst och butikssupport, koordinering av olika aktiviteter och processer på plattformen, genomförande av avräkningar, och regelbunden kommunikation med interna team, butiker och konsumenter. Vi befinner oss i en tillväxtmiljö där vi alla hjälps åt för att driva MyMall till framgång.

Vem du är: Vi söker dig som vill vara spindeln i nätet och gillar att strukturera och koordinera. Du är en fena på att hitta lösningar och med din positiva inställning ser du tlll att den dagliga driften flyter på som den ska. Du har lätt för att se förbättringsområden och är inte rädd för att implementera nya metoder och idéer. På My Mall värdesätter vi en positiv attityd, konstruktivt förhållningssätt och en vilja att växa med dina uppgifter och inom företaget.

Krav:

Gärna erfarenhet av koordinering eller motsvarande i en tidigare arbetsroll
Mycket god datorvana där du känner dig bekväm med Officeprogrammet.
Strukturerad, lösningsorienterad och noggrann.
Vi ser att du skriver och pratar svenska obehindrat. Även goda kunskaper i det engelska språket.

Meriterande:

Arbetserfarenhet som koordinator inom liknande bransch.

Vad vi erbjuder: Vi erbjuder en heltidstjänst där du har möjlighet att arbeta både remote och på vårt kontor i Norrköping. Du kommer att bli en del av ett växande företag där din insats gör skillnad. Här får du chansen att jobba i en internationell miljö med ambitiösa kollegor som alla strävar efter att skapa den bästa digitala handelsplatsen.

Är du redo att ta nästa steg i din karriär och bli en del av vårt team? Vi ser fram emot din ansökan! Skicka ditt CV och personligt brev till jobba@mymall.se senast den 14:e juli