Praktisk skolväska/Cross over/ryggsäck som du designar själv! 10-12 år - Rosa

EGGMANIA

699 kr
Frakt 49 kr I lager
Snabb leverans: 1-3 dagar
14 dagars öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning

Unik  axelremsväska/ryggsäck då du skapar egen design utanpå! Med färgglada "Eggisar" (mjuka knappar av silikon) kan du skapa egna motiv, mönster eller text på den "Eggpad" (fästplatta av mjuk silikon) som sitter utanpå ryggsäcken.

Axelremsväskan kan enkelt kan göras om till en ryggsäck. I en blixtlåsförsedd ficka på baksidan finns axelremmar som kan tas fram eller gömmas så att de inte är i vägen.

Levereras med ett färdigt exempelmotiv och en extrapåse med Eggisar i olika färger medföljer så att man kan ändra och skapa ny design. Observera att motivet på bilden är ett exempel och kan skilja sig från det som levereras.

Ett stort fack för dator, papper eller pärmar samt ett mindre fack på framsidan, perfekt för småsaker. Vattenavvisande PVC-överdrag och gummerad botten så att den tål alla väder. 

B40 x H30 x D15 CM

VARNING! Artikeln innehåller smådelar och är ej lämplig för barn under 36 månader. Kvävningsrisk!

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-3 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: eggmania