Strumpor Världens Bästa Lillebror

JOKER

79 kr
Frakt 49 kr I lager
Snabb leverans: 1-3 dagar
14 dagars öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning
Trevliga strumpor med olika texter, bokstäver, namn eller figurer. En rolig strumpa att ge bort till någon som fyller år eller bara för att texten passar så otroligt rätt. Strumporna är dessutom gjorda i bambu vilket gör att strumpan är väldigt mjuk och skön och har en antibakteriell funktion. Den är alltså inte bara rolig att ge bort eller ha på sig, du slipper också fuktiga, klibbiga och illaluktande fötter, då strumporna andas på ett bra sätt. Här får du garanterat en unik strumpa med en personlig touch och en strumpa som dessutom är snygg. Stl:39-45Material: 80% bambuviskos, 17% polyester, 3% elastanTvätt: 40 grader 

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-3 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.