Kuddfodral Ängel Possible Grå 45x45 cm - Arvidssons Textil

ARVIDSSONS TEXTIL

Regular Price 199 kr
Du sparar 50% Specialpris 99 kr
Frakt 59 kr I lager
2-4 dagar till närmaste utlämningsställe
Produktbeskrivning
Ett romantiskt kuddfodral från svenska Arvidssons Textil. Kuddfodralet har ett ljuvligt motiv med en ängel och texten "If you believe all things are possible". Ett kuddfodral som kommer ge en himmelsk touch i ditt hem. Fodralet är tillverkad i polyester. Motivet är tryckt på framsidan och med en enfärgad baksida. Storlek 45x45 cm Material 100% polyester Färg GråTvättråd 30 grader Arvidssons Textil grundades 1949 av Halvdan Arvidsson. Idag drivs företaget av den tredje generationen med en utgångspunkt mitt i svenska tygriket, Kinna i Marks kommun. Arvidssons Textil har länge skapat egna och unika mönster blandat med att köpa in färdiga tryck. Tillsammans med konstnärssjälen MiaLotta och svenska designers har de sedan utvecklat framtagandet av egna textilmönster. Med ett stort miljöfokus genomfördes 2010 en modern förändring för att bemöta kundernas krav på hållbara alternativ. Idag har Arvidssons Textil en rik historia fylld med utmaningar, nytänkande och framgångar. Det har omvandlats till 70 års värdefull erfarenhet.

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-3 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: lillytex