Massagekudde Matabo, inSPORTline

INSPORTLINE

Artikelnr: 1122~IN-18009

Regular Price 1 389 kr
Du sparar 50% Specialpris 699 kr
Frakt 79 kr I lager
Snabb leverans: 2-7 arbetsdagar
Order placerad efter kl.12 hanteras kommande dag
14 dagars öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning
En massagekudde från inSPORTline som har försetts med 4 massagehuvuden som ger en avkopplande knådmassage för både rygg och fötter.Här finns även möjlighet att tillsätta infraröd värme som du kan kombinera massagen med för att öka funktionen hos immunförsvaret och metabolismen.Kudden är tillverkat i ett mjukt flanellmaterial som känns mer som mockaskinn och örngottet är både avtagbart och tvättbart.inSPORTline Matabo Massage Pillow kan användas både i hemmet via en AC-adapter och i bilen via cigarettuttaget.Med en praktisk kardborrerem kan du enkelt fästa kudden mot en stol eller annat ryggstöd.En mycket lättanvänd kontrollanordning med två knappar och ingång för adaptern finner du på sidan av kudden.

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-4 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: Sportgymbutiken.se