Påslakanset Aron Satin Grå 2 Delar

REDLUNDS

379 kr
Frakt 59 kr I lager
2-4 dagar till närmaste utlämningsställe
Produktbeskrivning
Bädda mjukt och lyxigt med detta fina påslakanset i två delar. Det här bäddsetet med ett påslakan och ett örngott andas verkligen lyx, lyx, lyx! Bäddsetet är tillverkat i bomullssatin, som är ett mjukt och behagligt material. Du kommer sova lika lyxigt som på hotell! Bäddsetet har ett vackert, grafiskt mönster. Påslakanet och det matchande örngottet har en fin satinstruktur, som gör det bekvämt och behagligt att sova i. Bäddsetet har en hög trådtäthet och är tillverkat i 100% bomullssatin. Storlek150x210 cm, 50x60 cm Material100% bomullssatin FärgGråTvättråd60 graderSpecifik information✓ Förpackningen innehåller ett påslakan och ett örngott ✓ Traditionella hörnhål för en lättare bäddning ✓ Certifierad av OEKO-TEX®

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-3 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: lillytex