Ring Night Whisper

Artikelnr: 531_eSZj

169 kr
Frakt 49 kr I lager
Snabb leverans: 2-7 arbetsdagar
Order placerad efter kl.12 hanteras kommande dag
14 dagars öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning
Ring Night Whisper – Ett mystiskt smyckesmysterium Låt dig förföras av Ring Night Whisper, en unik skapelse som fångar nattens magi och mysterium. Denna emaljerade ring är en hyllning till det subtila och sofistikerade, med sitt svarta, gråa och vita mönster. Designad med omsorg och precision, är varje ring ett konstverk i sig. Den justerbara storleken, tack vare den elastiska tigertråden, gör att den passar perfekt på vilket finger som helst och erbjuder bekväm flexibilitet för dagligt bruk. Ring Night Whisper är inte bara ett smycke, det är en symbol för personlig stil och elegans. Den fungerar utmärkt som en present till någon speciell eller som ett lyxigt tillskott till din egen smyckesamling. Ge bort denna tidlösa skatt och dela med dig av dess berättelse. Framhäv din inre styrka och skapa din egen saga med Ring Night Whisper. Besök StylebyJNY för att upptäcka mer av nattens hemligheter inslagna i exklusiva smyckespåsar eller presentförpackningar.

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-4 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: stylebyjny