Öka din försäljning - Sälj på My Mall

MyMall Marketing Community
För e-handlare som vill få fler kunder till lägre kostnad

Bästa e-handlare,

Vill du få din webbutik att växa genom att spendera mindre pengar på marknadsföring? 

Vill du få fler kunder så att du får en stabilare och tryggare tillvaro? Vill du slippa kämpa ensam och få ett nätverk av likasinnade som hjälper dig framåt? 

Om du svarar ja på frågorna och om du har en webbutik som säljer produkter av hög kvalitet och som man inte hittar överallt - då har vi ett riktigt bra erbjudande till dig.


Få fler kunder för mindre pengar

MyMall är inte bara en digital galleria; det är ett dynamiskt Marketing Community där små och medelstora webbutiker förenas för att gemensamt ta upp kampen mot de stora drakarna online. Vi är de gömda pärlorna på den lokala bakgatan, bortom de opersonliga shoppingstråken. Om din butik är en av dessa pärlor vill vi höra från dig! 

MyMall är inte bara din plats för synlighet, utan även din partner för att öka lönsamheten och marknadsföringen till lägre kostnad.

Upptäck MyMall.se, platsen där mindre och medelstora e-handlare samlas för att utmana normen. Vår digitala galleria är mer än bara ett handelsutrymme; det är en dynamisk plattform för tillväxt och samarbete. Förutom att sälja dina produkter kan du dra nytta av vår dropshipping-möjlighet. 

Anslut till MyMall.se och låt din butik bli en del av vår växande gemenskap. Vi erbjuder inte bara synlighet utan också verktygen för att maximera din lönsamhet. Kontakta oss och låt oss tillsammans skapa framgång på MyMall.se!

Sälj varje dag hos Sveriges populäraste digitala shoppinggalleria


MyMall handplockar butiker över hela Sverige som måste uppfylla vissa krav när det gäller kvalitet och innehåll. Det smarta för dig är att inga butiker är direkt konkurrerande. 


Du är ensam med att erbjuda just din typ av produkter (till exempel sneakers). Istället stöttar vi varandra och hjälps åt med att öka försäljningen.  


Tillsammans skapar vi Sveriges mest unika och inspirerande shoppingupplevelse på nätet. Som en liten eller medelstor butik får du en unik möjlighet att erbjuda dina produkter till många, många fler än vad du kan göra idag. 


Du får hjälp med att sätta fart på din försäljning, bygga ditt varumärke och växa snabbare för mindre pengar. 


Tillsammans når vi lika många kunder som e-handelsjättarna

Hur mycket pengar behöver du lägga på marknadsföring för att du ska få bra resultat? Den bistra sanningen är att det räcker inte med 3 000, 5 000 eller 10 000  kr i månaden. 


För att din marknadsinvestering ska löna sig behöver du lägga 30 000 - 50 000 kr per månad per kanal (Meta och Google). Som medlem i vårt marketing community är du med och bidrar till en gemensam marknadsföringspott som gör att vi kan nå lika många kunder som de stora e-handelsjättarna. 


När vi tillsammans bidrar med en liten del skapar vi något stort och kan på så sätt bryta igenom den hårda barriär som annars är ett hinder för att lyckas. Tillsammans kommer vi att bli en av de största onlineannonsörerna i Sverige. Vårt mål är att varje butik i MyMall ska sälja för minst 2-5 miljoner kr per år. 


Naturligtvis har du kvar din webbutik precis som vanligt. Men när du ansluter dig till MyMall Marketing Community får du ytterligare ett skyltfönster som når många, många fler än vad du når ensam. Tillsammans skaffar vi fler kunder. Tillsammans stöttar vi varandra. Och tillsammans når vi våra mål. Det är vad MyMall Marketing Community handlar om. 


Skicka in din intresseanmälan nu

Fyll i dina uppgifter nedan och klicka på “Skicka”. När vi fått din intresseanmälan kontaktar vi dig för att diskutera hur vårt samarbete fungerar och hur vi kan hjälpa dig att sälja mer. Vårt samtal tar 15-20 minuter och är helt förutsättningslöst. Vi är endast intresserade av samarbeten som vi båda vinner på. 


Varför kämpa ensam i uppförsbacken när vi kan lyckas tillsammans? Det är tillsammans som vi blir starka och kan vinna. 


Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig och berättar mer.

 

 Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig och berättar mer.

My Mall drivs av Webgallerian Scandinavia AB, organisationsnummer 556898-4453