Der. Special Sleeping Mask -

MYNEED

Artikelnr: 12114

As low as 22 kr
Frakt 0 kr I lager
Snabb leverans: 2-7 arbetsdagar
Order placerad efter kl.12 hanteras kommande dag
14 dagars öppet köp
Säker betalning: Klarna
Only %1 left
Produktbeskrivning
Intensivvård under den gyllene tiden när du sover, innehåller nattmasken de viktigaste hudkomponenterna som Ceramide NP, fettsyra och kolesterol som stärker hudbarriären. Riklig fuktgel struktur - på grund av dess struktur känns fukten så snart den appliceras. Den fuktiga huden upprätthålls genom att bilda ett nytt fuktskikt. Ceramid Np- som är jästens ursprung, stärker hudens lipidbarriär och hjälper till att bilda en hudbarriär mot den yttre miljön. Håll din hud mjuk och fuktad under längre tid genom att hålla den fuktig och torr. Ceramid + Kolesterol + Fettsyra (Cetearylalkohol) - som är komponenter i hudvävnaden, stärker hudbarriären. Dikaliumglycyrrhizat - dess vegetabiliska aktiva ingrediens extraherad från lakritsrötter, är till hjälp för att lugna irriterad hud genom att avslöja hudirritationer. Bisabolol-it är till hjälp för att bibehålla en frisk hud och ren hudton genom att ge konditioneringseffekter på huden. Astaxanthin- är till hjälp för att upprätthålla frisk hud genom att lindra hudirritation och stress.

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-4 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: Myneed