Stainless Steel Pro IPX7 BLACK EDITION 1081

WAHL

Artikelnr: A11686

2 495 kr
Frakt 79 kr I lager
Snabb leverans: 2-7 arbetsdagar
Order placerad efter kl.12 hanteras kommande dag
14 dagars öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning

Vår bästa Hårklippare, Skäggtrimmer och Kroppstrimmer i en och samma produkt! 

Fantastisk IPX7-klassad vattentät Trimmer som du kan använda i dushen. Tillverkad i EU och utrustad med skär och tillbehör som normalt bara finns till frisörprodukter. Chassit är i rostfritt stål och har precisionsslipade och självslipande "Ultra-Close" skär som klipper helt ner till 0,2mm.

Det kraftiga Li-Ion-batteriet ger hela 360 minuters drifttid, 6 x längre än ett standard NiMH batteri. Black Edition har snabbladdning på 1min och fulladdning på 1 timme.

De justerbara distanserna till både trimning och hårklippning har inställning 2-11mm, utöver det följer det med 4 fasta distanser till skäggtrimning 1,5-11mm och 8 fasta distanser till hårklippning 3-25mm.
De fasta distanserna är professionellt utformade med "Secure Fit" metallclips. Minsta klipphöjd för både trimning och hårklippning är 0,2mm.

Stainless Steel Pro Black Edition är dessutom både enkel att använda och enkel att rengöra.

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-4 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: My Mall