Der. Care Nourishing Hand Cream

MYNEED

119 kr
Frakt 0 kr I lager
Snabb leverans: 1-3 dagar
14 dagars öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning
Att använda en handkräm är det bästa sättet att reparera och återställa känslig hud. Huden ovanpå händerna är mycket tunnare och har färre talgkörtlar, vilket betyder att den kan bli torr mycket snabbt. Handkräm ökar fuktnivån och hudens elasticitet, samtidigt som den bekämpar pigmentering, uttorkning och för tidiga rynkor. Sheasmör har utjämnande och återfuktande egenskaper och är en rik källa till antioxidanter och hud påfyllande fettsyror som skapar en mjukare, hydratiserad och fylligare hud. Med en hög koncentration av sheasmör är RNW: s närande handkräm full av hudläkande fördelar. Sodium Hyaluronate är ett kraftfullt fuktighetsbevarande medel som drar in vatten från luften för att låsa in fukt och hålla din hud hydratiserad utan att lämna några  rester. 4- Komplex naturlig olja härrörande från Jojoba Seed Oil, Solrosfröolja, Sweet Mandel Oil och Argan Oil för att bibehålla hudens naturliga fuktbalans och förbättra den totala elasticiteten.

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-3 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: Myneed