Jod 300 µg 120 tab

Artikelnr: 90507

139 kr
Frakt 39 kr Fåtal i lager
Snabb leverans: 2-7 arbetsdagar
Order placerad efter kl.12 hanteras kommande dag
14 dagars öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning
Alpha Plus Jod är ett kosttillskott med 300µg jod per tablett. Jod behövs för att bilda sköldkörtelhormoner och för normal sköldkörtelfunktion. 75%25 av allt jod som finns i kroppen finns i sköldkörteln. Jod bidrar även till normal energiomsättning. Dessutom bidrar jod till att bibehålla normal hud, till normal kognitiv funktion och även till nervsystemets normala funktion. Mer information
 Jod är ett mineral som deltar i flera processer i kroppen och behövs för att alla celler i kroppen ska fungera. Jod bidrar till normal till normal sköldkörtelfunktion och normal produktion av sköldkörtelhormoner Jod bidrar till att bibehålla normal hud Jod bidrar till normal energiomsättning Jod bidrar till nervsystemets normala funktion Jod bidrar till normal kognitiv funktion I kosten finns jod främst i jodberikat salt och i mat från havet (som havsfisk och alger). Om din mat ger för lite jod behöver du tillskott, till exempel om du sällan äter mat från havet och inte använder jodberikat salt. Om du tar jod rekommenderar vi även att du tar selen, som också bidrar till normal sköldkörtelfunktion och fungerar i synergi med jod. Om du lider av hypertyreos (överaktiv sköldkörtel) bör du kontrollera din jodstatus innan du tar tillskott av jod. Rekommenderat intag
: 1 tablett, en gång om dagen. Ingredienser
 Stabiliseringsmedel (mikrokristallin cellulosa), maltodextrin, klumpförebyggande medel (magnesiumsalter av fettsyror, kiseldioxid), jod (kaliumjodid). Innehåll per kapsel Jod 300 µg (200%25 av Dagligt referensintag, DRI)

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-4 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: Hälsokosthuset