Destillerat vatten superrent 3 L Bib

Artikelnr: 65336

129 kr
Frakt 39 kr I lager
Snabb leverans: 2-7 arbetsdagar
Order placerad efter kl.12 hanteras kommande dag
14 dagars öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning
Dubbeldestillerat vatten. Filtrerat och därefter dubbeldestillerat vatten vilket resulterar i ett absolut rent vatten. Ledningsförmåga 0,0 mikrosiemens. Detta vatten är samma som vi använder när vi går vidare och tillverkar kolloidalt silver. Då krävs ett absolut rent vatten, vilket detta är. Bevis på hur rent vattnet är framgår av analysen av vårt kolloidala silver som anger att vi har drygt 81%25 silverjoner, vilket är högst värde av alla tillverkare i Sverige. För att få ett högt innehåll av joner krävs ett absolut rent vatten. Avancerad destillering Vi har lång erfarenhet av att rena vatten genom destillering. Vi använder en avancerad ångdestillator som ger 170 grader het ånga som sedan hamnar i en kondensor. Det säljs destillatorer för hemmabruk, men det är en mycket stor skillnad på renhet som du kan få från en sådan apparat och detta vatten vi säljer som är professionellt destillerat. Med en hemmadestillator får du ett ganska rent vatten, men om du skulle mäta ledningsförmågan skulle du se att det innehåller en hel del förutom vatten. Vårt destillerade vatten har alltså en ledningsförmåga på 0,0 mikrosiemens, vilket betyder att det finns inget i det förutom vatten, syre och väte. Andra användningsområden är som ett tekniskt vatten, alltså tillämpningar där du vill ha ett absolut rent vatten, fritt från allting utom H2O, syre och väte. Exempel är strykjärn och batterier. Förvaring Förvara svalt. Hållbarhet minst 2 år. Efter mycket lång förvaring kan det förekomma att vattnet har tagit lite lukt från förpackningen. Du kan då pröva att lufta vattnet och bli av med doften/lukten. Andra förpackningsstorlekar Destillerat vatten 5 L Bib > Destillerat vatten 5 L dunk > Wikipedia >

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-4 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: hälsokosthuset