Jod 1% 15 ml

Artikelnr: 83792

269 kr
Frakt 39 kr I lager
Snabb leverans: 2-7 arbetsdagar
Order placerad efter kl.12 hanteras kommande dag
14 dagars öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning
Jod 1%25 för sköldkörtelhälsa m.m. - I etylalkohol - Viktig för sköldkörtelhormon Jod är en viktig mineral för bland annat sköldkörtelhormonerna samt sköldkörteln men också för normal kognitiv funktion, normal funktion av nervsystemet och för att bibehålla normal hud. Innehåll Jod 1%25: Jodkristaller upplöst i etylalkohol 45%25 vol. Näringsinnehåll/dagsdos: Jod 200 mcg 133%25* * av Rekommenderat dagligt intag Rekommenderad användning: 1 droppe om dagen, helst på morgonen blandad i ett glas vatten. Vi rekommenderar också att blanda 1/4 tesked av himalayasalt i vattnet och ta ett tillskott av selen. Jod och selen samarbetar och utnyttjar varandra för gemensam fördel. Denna produkt är ett kosttillskott och bör inte ersätta en varierad diet. Dagligt intag bör inte överstiga den rekommenderade dosen. Bör inte användas av personer med metaboliska störningar utan samråd läkare. Förvaring: Förvaras oåtkomligt för barn. Läs mer: https://sv.wikipedia.org/wiki/Jod

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-4 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: Hälsokosthuset