Skönhet herr

Filtrera

Items 1-42 of 96

Sida
per sida
Set Descending Direction
Deo Roll-On

Deo Roll-On

209 kr
Deodorant

Deodorant

210 kr
Moisturiser

Moisturiser

319 kr
Skäggkam i rosenträ - Parker

Skäggkam i rosenträ - Parker

129 kr 259 kr -50%

Items 1-42 of 96

Sida
per sida
Set Descending Direction

Skönhetsprodukter för män

Här finns hudvård för ansiktet och kroppen. Hudvård är lika viktigt för män som det är för kvinnor, vilket är en självklarhet. En hudvårdsrutin kan se ut på olika sätt men en grund att gå efter är att börja med ansiktsrengöring och därefter ansiktskräm och helst ett serum för att sedan avsluta med ögonkrämen. Det är lika viktigt att tvätta ansiktet på morgonen som på kvällen och det är även viktigt att komma ihåg återfuktningen efter tvätten.

En del av hudvårdsrutinen för män är rakningen och vissa behöver raka sig varje dag. Det är då viktigt att förbereda huden genom att skrubba med en olja för att mjuka upp. Under rakningen är det viktigt att tänka på att raka medhårs och använda en rakgel, raklödder eller kräm och att byta ut rakhyvel ofta för att slippa bakterier som kan skapa irritation i huden. Efter rakningen är det viktigt med återfuktning, återfuktning och återfuktning. 

Anpassa hudvårdsrutinen efter säsong

Huden påverkas som allt annat av omständigheter och miljön. När det är kallt och torrt väder blir även din hud torr och därför är det viktigt med extra återfuktning under de kallare årstiderna. Sol och bad har också en uttorkade effekt på kroppen och men då är även SPF en jätteviktigt del i rutinen. 

Tvätta ut hårprodukter

När man använder hårprodukter är det viktigt att tänka på att tvätta ut de ordentligt och helst varje kväll beroende på produkt, de flesta stylingprodukter är till för att vara i håret ungefär en dag sedan behöver håret och framförallt hårbotten andas. Om du tvättar håret ofta är det viktigt att använda ett bra schampo och balsam som är skonsam mot håret. På mymall har vi ett flertal varianter och för olika slags behov. 

Läs mer