Roterande Fidget Spinner till Baby

Artikelnr: 77683

Regular Price 299 kr
Du sparar 54% Specialpris 139 kr
Frakt 0 kr slutsåld
Hög efterfrågan
5-7 dagars leveranstid
Säker betalning med Klarna
Produktbeskrivning
<![CDATA[

Samtidigt som du uppmuntrar kompetensutveckling hos ditt barn - ger du också din baby mycket glädje! 

Tre fantastiska olika figurer finns med i varje paket. Med hjälp av en sugpropp på undersidan sätter du snabbt och smidigt baby spinnern i närheten av ditt barn. Det är otroligt underhållande för din baby att se hur figurerna rör sig.

Skapa obegränsade lekmöjligheter på vilken platt yta som helst! 

Varje leksak har ett rörligt sugkroppsfäste som kan placeras på vilken platt yta som helst vilket gör denna leksak otroligt praktisk. Du kan sätta fast dom på din bilruta, kyl eller frysen, på bordet och till och med i duschen/badkaret. Det underlättar för dig som förälder när du vill ha lite mer egentid och ett glatt och tillfredsställt barn.  

Varför barn älskar våra baby spinners:  

? Breda användningsområden och bärbart - Varje leksak är utrustad med en sugpropp vilket förvandlar vilken platt yta som helst till en perfekt lekverkstad där evigt lekande kan ske. 

? Stödjer utvecklingen av färdigheter - De färgglada, roliga silikon figurerna, ljudet och snurrandet är idealistiskt för sensorisk stimulering och tillväxten av ditt barn och baby finmotroriska förmågor, formigenkänning och färgigenkänning. Detta bidrar till en ökad inlärning och tidig hjärnutveckling hos barn och spädbarn. 

? Högkvalitativt material - Ditt barn kommer att dras in av det färgglada mönstret och den underhållande stilen. Det här är leksaken som du som förälder kan känna dig trygg med i och med att leksakerna är gjorda utav säker plast, har inga kanter eller hörn. Ditt barn kommer kunna använda dessa leksakerna länge.

? Långvarighet - Dessa babyspinn leksaker behöver aldrig laddas eller kopplas till en strömkälla så du kommer aldrig att hamna i den sitsen där din leksak är sönder eller att ditt barn behöver vänta på att laddning ska ske. Det är bara för ditt barn att börja leka.

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-4 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: Hobby365