Väteperoxid 3% 300ml

Artikelnr: 88147

99 kr
Frakt 39 kr Fåtal i lager
Snabb leverans: 2-7 arbetsdagar
Order placerad efter kl.12 hanteras kommande dag
14 dagars öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning
Väteperoxid 3%25 är tillverkad med ett destillerat vatten, framställd genom omvänd osmos och avjonisering. Produkten är foodgrade. Väteperoxid bryts ned till syre och vatten. Med smidigt disc-top lock som doserar en liten mängd varje gång. Väteperoxid 3%25 (H₂O₂) rymmer 300 ml och har en doseringskork som doserar ut en liten mängd väteperoxid. Innehåll Re-fresh Superfoods väteperoxid 3%25 packas i Sverige. Tillverkningen görs från en högre koncentration och kan därför variera någon promille i styrka. Som vatten används ett destillerat vatten som både genomgått omvänd osmos och avjonisering. Hållbarhet med styrkan 3%25 i ett år. Därefter långsam och gradvis avtagande styrka. Bryts ned till syre och vatten. Om väteperoxid utsätts för höga temperaturer, starkt soljus eller att flaskan ofta öppnas, så skyndar detta på nedbrytningen. Säkerhet Treprocentig väteperoxid, är av så låg styrka att produkten inte behöver några speciella säkerhetsmärkningar, men bör ändå hanteras varsamt. Tänk på att stänk i ögonen kan ge upphov till sveda, så är du osäker, förebygg med ögonskydd vid hantering. Kommer väteperoxid 3%25 i kontakt med ögonen så kan du för säkerhets skull spola dem med vatten. Om symptom ändå kvarstår efter sköljning, kontakta läkare. Väteperoxid 3%25 kan verka blekande på bland annat textilier. Så använd inte kläder du är rädd om, när du hanterar produkten. Förvaring Förvaras mörkt och ska den inte användas på ett tag, även svalt. Undvik direkt solljus som påskyndar utfällningen av syre. Väteperoxid 3%25 är en färglös och luktfri vätska och ska därför förvaras åtskilt från drickbart. Förvaras utom räckhåll för barn! Undvik att förvara i annan förpackning om du är osäker på om materialet reagerar med väteperoxid, som till exempel vissa metaller. Andra namn för väteperoxid är: Hydrogen peroxide, Vätesuperoxid, Oxygenol, divätedioxid.

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-4 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: Hälsokosthuset