Sports Vibration Massage Gun - Massagepistol

Regular Price 4 999 kr
Du sparar 60% Specialpris 1 999 kr
Frakt 0 kr I lager
Snabb leverans: 1-3 dagar
30 dagar öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning
Allt fler väljer att ha en massage pistol i sina ägor. Många lider av stela och trötta muskler efter långvarig stress eller hård träning. Liksom en massör kan en massage pistol hjälpa till att mjuka upp, lätta på spänningar och få igång blodflödet i muskulaturen vilket är effekten man är ute efter.

Sports Vibration Massage Gun är en snygg och riktigt effektiv massagepistol. Du kan lätt variera styrkan från snällare till riktigt kraftfullt. Massagepistolen levereras i en smidig väska. En av marknadens bästa och mest kraftfulla massagepistoler. 
- 5 hastigheter för dig att välja: Välj mellan 5 olika vibrations-hastigheter för att hitta den bästa passformen för dina muskler.
- Den trådlösa massagepistolen är en digital LED-display med en knapp som kontrollerar hastigheten, du kan därför öka eller sänka kraften tydligt och enkelt. På LED-displayen kan du avläsa batterinivån.

4 utbytbara tillbehör:
 * Runt kulhuvud: Lämpligt för avslappning av hela kroppen.
 * Kulhuvud: Lämplig för leder, djupa vävnader och små muskelområden.
 * U-format huvud: Används för nacke och axlar. Främst för känsliga muskler eller mjuka vävnader.
 * Platthuvud: Lämplig för stora muskelområden på kroppen för att skapa avkoppling, så som rygg och ben.

Sports Vibration Massage Gun går upp till 3200 varv per minut.

Ladda alltid din massagepistol fullt innan första användning.

Medföljer
Grå massagepistol
Svart väska
4 massagehuvuden
Laddare
Manual på engelska

CE- och RoHS-godkänd

]]>

Läs mer

Plus-produkt

Våra Plus-produkter är utvalda av oss och extra förmånliga och trygga att handla. För alla produkter märkta med Plus-symbolen erbjuder vi:

  • Frakt max 49 kr
  • Alltid fri frakt vid köp över 699 kr
  • Förlängt öppet köp 30 dagar
  • Din försändelse skickas spårbart
  • Prioriterad hantering av din order

Alla köp omfattas av köpskydd via Nordisk E-handelscertifiering. Det är helt kostnadsfritt och täcker upp till 10 000 kr per köp.

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-3 arbetsdagar. Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans är max 49 kr eller fraktfritt vid köp över 699 kr.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Detta är en Plus-produkt som har förlängt öppet köp upp till 30 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: Macskal