Viking Dragon Ship Mechanical 3D ROKR LK802

Artikelnr: 99982528

Regular Price 829 kr
Du sparar 5% Specialpris 789 kr
Frakt 39 kr I lager
Snabb leverans: 2-7 arbetsdagar
Order placerad efter kl.12 hanteras kommande dag
14 dagars öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning
Viking Dragon Ship Mechanical 3D ROKR LK802Upptäck ROKR Viking Dragon Ship, en detaljerad trämodell inspirerad av nordisk historia och vikingatida hantverk. Perfekt för historieentusiaster och modellbyggare, det är ett 3D-träpussel som erbjuder en engagerande och lärorik gör-det-själv-upplevelse. Antal delar: 229 Svårighetsgrad: ★★★☆☆☆ Monteringstid: Cirka 4h Ålder: 14+ Förpackningsstorlek: 470*307*55 mm Monteringsstorlek: 465*460*367 mmROKR sammanför de gamla vikingarnas intriger, charmen med invecklat hantverk och det roliga med att bygga ditt eget 3D-träpussel i denna nyaste modell. Vikingadrakskeppet inspirerades av de nordiska sjöfararnas eleganta långskepp som kallas drakkar, som bokstavligen betyder "drake". De var en symbol för stolthet, för rikedom och ett folk som fruktade för sin skicklighet i krigföring och utforskning. De var utbredda på 800- till 1000-talen när de seglade på floder och öppet hav.Den långa, smala designen tillät dem snabbhet och smidighet, med de snidade dragonfigurerna som ansågs skydda dess sjömän. Historien har bäddat in detta fascinerande skepp som en kulturellt betydelsefull symbol för de gamla norrmännen. Nu kan du förkroppsliga vikingarnas sjöfartsexpertis och krigaranda med ditt alldeles egna Dragon Viking Ship endast från ROKR!

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-4 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: Stuffstore