AquaClear Poolrengöring Set

BESTWAY

Artikelnr: A11423

Regular Price 449 kr
Du sparar 35% Specialpris 292 kr
Frakt 79 kr I lager
Snabb leverans: 2-7 arbetsdagar
Order placerad efter kl.12 hanteras kommande dag
14 dagars öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning

AquaClear Poolrengöring Set

Håll din pool i perfekt skick med Bestway AquaClear pooltillbehörssats. Med alla nyckelverktyg du behöver för att övervaka och hantera klornivåer, dammsuga och rensa bort skräp, kontrollera poolvattentemperaturen och till och med reparera linern, är detta poolunderhållssats precis vad du behöver för varje säsong!

AquaClear Dammsugare & Skimmer:
Detta kit innehåller en lätt stång med utbytbara vakuum- och skimmerhuvuden. Dammsugaren ansluts till en vanlig trädgårdsslang (ingår ej) för att skapa sug, och skimmerhuvudet har ett slitstarkt nät. Denna stång är kompatibel med pooler upp till 3,96 m i längd.

ChemGuard Chemical Dispenser:
Denna kemikaliedispenser skyddar dig från att behöva röra poolkemikalier direkt - använd helt enkelt locket som en skyddshandske för att hantera tabletterna säkert. Den har även ett dubbelverkande barnlås, som håller kemikalierna inne i flottören och borta från små händer. Flottören innehåller även en integrerad termometer så att du enkelt kan avläsa temperaturmätaren i både Fahrenheit och Celsius.

3-i-1 Pool & Spa Testremsor:

Dessa remsor visar omedelbart fritt klor, pH och totala alkalinitet nivåer i vattnet. När den doppas i vattnet kommer remsan att få en annan färg. Använd det enkla färgmatchningssystemet på sidan av behållaren för att snabbt se nivån av varje typ av kemikalier som finns i vattnet.


Specifikationer:
-Kompatibel med pooler upp till 3,96 m i diameter
-Lättviktsstång med utbytbara dammsugare och skimmerhuvuden
-Kemikaliedispenser med inbyggd kemikaliehanteringshandske och termometer
-3-i-1 testremsor använder ett omedelbart färgmatchningssystem för att mäta fritt klor (0–10 ppm), pH (6,2–8,4) och total alkalinitet (0–240 ppm)
-42 cm² reparationslappar

Innehåll:
1 stång, 1 dammsugarhuvud, 1 skimmerhuvud, 1 kemikaliedispenser, 50 testremsor, 9 kraftiga reparationslappar

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-4 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: My Mall