Sport & Fritid

Filtrera

Items 1-50 of 4662

Sida
per sida
Set Descending Direction

Items 1-50 of 4662

Sida
per sida
Set Descending Direction

Sport och fritid
Vi på MyMall har ett stort sortiment inom sport, träning, fritid, hobby och outdoor. Hos oss finns allting du behöver för en aktiv livstil, oavsett vad ditt intresse ligger inom. Njut av Sveriges natur i både varmare och kallare klimat med anpassade outdoor och vandringsutrustning eller bygg ditt eget hemmagym för träning och motion på hemmaplan. Men glöm inte heller att njuta av våra vackra vägar och sjöar, då vi har utrustning och tillbehör till MC, cykel och båt.

Produkter anpassade efter dina behov och intressen
Att röra på sig och upptäcka nya platser, är en självklarhet för många. På samma sätt vill vi vara en självklar plats för att du ska kunna utveckla och bygga upp ett nytt intresse för vandring, camping, träning, motion, sport och hälsa med produkter som passar just dina behov. Vi erbjuder bland annat:

Idrott och sport
Ett brett utbud av både idrott och sport som inom boxning. Vi har boxningshandskar, boxningssäckar, päronboll, skydd och mitsar för hemmabruk, perfekt för att utveckla nya boxningstekniker och bygga styrka. Vi har även produkter inom kampsport, fotboll (som bland annat fotbollsmål för både egen träning och spel med andra), padelrack och allt för ridsport. Hos oss hittar du allt för ridning som ridhjälmar, ridvästar, ridkläder, och för hästen som hästtäcken, benskydd för häst, träns, grimset, hästvård och mycket mer.

Träning och träningsutrustning
Bygg ditt eget välutrustade hemmagym! Vi har flera träningsmaskiner och träningsutrustning för en att ge dig den mest allsidiga träningen. Hos oss finner du maskiner som multigym, crosstrainers och löpband (perfekt för konditionsträning), benmaskiner, ryggmaskiner, skivstångsställning, träningstillbehör till ställning och mycket mer. Vi har även skivstänger, viktplattor och vikter, medicinbollar, hantlar och kettlebells för styrketräning.

Träningskläder
Vi har allt du behöver inom träning och sportkläder som träningstoppar, träningstshirtar, långärmade träningströjor, träningstights, shorts, träningskjolar, träningsjackor, sportjackor och mycket mer för både män, kvinnor och barn.

Outdoor
Allt för camping och vandring! Vi har vandringskläder, vandringsryggsäckar och mycket mer för vandring i Sverige, Europa och övriga världen. Vi gör packandet enkelt, med smidiga lösningar. Som för att sova utomhus med smidiga hammockar som håller dig torr och ovanför marken, och passar för alla säsonger sommar som vinter. Vi har även vindskydd och regnskydd som smidiga tält och tarps, likväl som klassiska sovsäckar och liggunderlag. Glöm inte heller viktiga tillbehör som kompasser, termosar, vattenflaskor, kåsor och utrustning för matlagning utomhus.

Fritid
Oavsett om det är båt, cykel, MC eller enduro som är intresset har vi delar, redskap, lampor och utrustning som matchar. Som till MC har vi MC kläder och MC hjälmar samt till cykel flera cykelhjälmar, cykeltillbehör, cykelredskap, cykellampor, balanscyklar till dem små och tillbehör till båt som ljus och sökarljus mm.

Vi gör en rörlig vardag och semester enklare. Alltid med smidiga beställningar och öppet köp!

Läs mer