Hantverk & Hobby

Filtrera

Items 1-50 of 993

Sida
per sida
Set Descending Direction

Items 1-50 of 993

Sida
per sida
Set Descending Direction

Hantverk och Hobby
Hos MyMall hittar du ett brett sortiment av produkter inom hantverk, hobby, pyssel, sy och sticka. Perfekt för dig som är kreativ och älskar att sy och designa dina egna kläder, att måla fina tavlor, slappna av med en målarbok, pyssla något till hemmet eller göra dekorationer och pyssel inför högtider som jul och påsk.

Hos oss hittar du allt för nya roliga projekt! Som bland annat:

Målarböcker och pysselböcker
Vi har massor med roliga saker för barn som målarböcker för både stora och små och även pysselböcker med klurigheter och bus för roliga stunder. Hos oss finner du även populära och efterfrågade målarböcker för vuxna som passar utmärkt för att varva ner och koppla bort, avslappning och minska stressnivåerna.

Måla och rita
Låt fantasin flöda med färg och form! Vi har ett brett utbud av vattenfärger, akvarellfärg, pennor, kritor, glitterpennor och mycket mer. Varför inte påbörja ett nytt roligt pyssel att måla din egen fågelholk, bokask och figurer? Eller göra ditt eget julpyssel och måla egna juldekorationer som tomtar, julgranar och påskpyssla med påskkycklingar, ägg och hönor? Självklart finns också andra roliga saker att måla som tavlor och canvas.

Gör det själv
Det finns inget bättre än att skapa något helt eget. I vårt sortiment finns det möjlighet att designa både en egen skolväska, ryggsäck, ipadfodral och mycket mer som passar utmärkt för skolstart eller som en rolig present till både stora och små! Vi har även pärlor, pärlplattor, armband och halsband att skapa fritt och även limstift, superlim och glitter för att skapa riktiga mästerverk!

Sticka, virka, sy
För dig som älskar att sy, sticka eller virka har vi också välbehövliga produkter som stickor/stickpinnar, virkpinnar och garn i flera färger och storlekar för alla behov. Toppa dina kreationer med spetsband, sammetsband och tyg eller varför inte testa något nytt och sy och designa dina egna kläder? Endast fantasin sätter gränser för vad du kan göra!

Vi har allt inom hantverk och hobby enkelt samlat under ett och samma tak. Alltid med smidig beställning och öppet köp!

Läs mer