Träning & fitness

Filtrera

Items 1-50 of 1057

Sida
per sida
Set Descending Direction
Ab Roller AR1000, inSPORTline

Ab Roller AR1000, inSPORTline

399 kr 649 kr -39%
Gåstav BungyPump, Power

Gåstav BungyPump, Power

989 kr 1 399 kr -29%
Gåstav BungyPump, Energy, 10 pack

Gåstav BungyPump, Energy, 10 pack

6 990 kr 9 990 kr -30%
Chins Rack Gold, Master

Chins Rack Gold, Master

2 490 kr 2 990 kr -17%
Lyftplattform komplett, Master

Lyftplattform komplett, Master

9 900 kr 10 900 kr -9%

Items 1-50 of 1057

Sida
per sida
Set Descending Direction

Träning och fitness
Hos MyMall finner du allt inom träning, fitness och gym för enkel och smidig träning hemma. Vi har flera träningsmaskiner, skivstänger, viktplattor, hantlar, kettlebells, löpband, crosstrainers, träningscyklar, träningsbänkar och mycket mer för att ge dig en så allsidig och mångsidig träning som möjligt, till ett bra pris. Vi har något som passar dina behov och önskemål, med möjligheten att bygga ett fullstort hemmagym eller något enklare som hantlar, yogamatta och kettlebells för smidig träning på morgonen eller lunchen. Samtliga av våra träningsmaskiner kommer i hög kvalité och du återfinner dem ofta på större gymkedjor.

Styrketräning
Oavsett om du fördrar träningsmaskin eller fria vikter, har vi flera alternativ för båda. Som ett smidigt multigym som kommer med flera olika övningar, inställningar och handtag för mångsidig träning utan att ta för mycket plats. Vi har även dedikerade benmaskiner, ryggmaskiner, chins/dips ställning, och maskiner som tränar armar, axlar och bröst.

Utöver har vi även flera varianter och längder av skivstänger med passande skivstångsställningar och även viktplattor, vikthållare/viktställningar, lättare och tyngre hantlar (hantelsset), kettlebells, träningsbälten och träningshandskar för tyngre lyft. Passar perfekt med smidiga träningsbänkar som kan vikas ihop och plockas undan. Vi gör det enkelt att skapa ditt alldeles egna, välutrustade gym!

Konditionsträning
Med våra maskiner behöver inte din träning påverkas av vare sig väder eller säsong. Vi har flera olika maskiner för alla önskemål! Som stakmaskiner (perfekt som komplement till längdskidor, men även för en allsidig träning), spinningcyklar och motionscyklar, flera crosstrainers, trappmaskiner, roddmaskiner, löpband och mycket mer.

Träningsutrustning och träningstillbehör
För dig som behöver komplettera eller önskar något mindre har vi även alternativ som aerobics-brädor och balansredskap för balansträning, träningsband, pilatesbollar, medicinbollar, yogamattor, större och tjockare träningsmattor och skumgummigolv som skyddar mot repor, hål och slitage på golvet.

För att mäta din träning och prestation har vi även aktivitetsklockor, pulsmätare och smartwatches som passar för både vardagsmotionen och träningspass, men såklart även träningskläder för både dam, herr och barn som gör att du alltid är redo! Varför inte köra tillsammans hela familjen?

Allt detta och mycket mer enkelt samlat under ett och samma tak. Alltid med smidig beställning och öppet köp!

Läs mer