Idrott & sport

Filtrera

Items 1-50 of 176

Sida
per sida
Set Descending Direction
Roddmaskin Turbine Rower, Abilica

Roddmaskin Turbine Rower, Abilica

5 999 kr 8 999 kr -33%
Leverage Gym WT80, Tunturi

Leverage Gym WT80, Tunturi

11 999 kr 14 699 kr -18%
ProfiGym C95, inSPORTline

ProfiGym C95, inSPORTline

14 995 kr 19 795 kr -24%
Boxhandske Kuero, black, 12 oz

Boxhandske Kuero, black, 12 oz

799 kr 899 kr -11%

Items 1-50 of 176

Sida
per sida
Set Descending Direction

Idrott och sport
Hos MyMall hittar du ett brett utbud av produkter för aktivitet och rörelse hemma. Som för boxning med boxningshandskar, boxningssäckar, skydd och mitsar men även fotbollsmål (för både egen träning och spel med andra) som är perfekt för att öva på frisparkarna. Vi har även produkter för annan typ av kampsport, padel (som padelrackets med hög kvalité från kända varumärken) och välbehövliga produkter för ryttare och häst inom ridsport. Inom vårt stora sortiment finner du bland annat:

Ridsport
Allt för både ryttare och häst samlat på ett ställe. Som bland annat snygga och högkvalitativa ridhjälmar, ridvästar, ridkläder, ridtillbehör och ridutrustning. Till hästen har vi även benskydd, träns, bett, grimset och grimmor, hästtäcken, sadel, stigbyglar, stigläder, reflexer och mycket mer. Vi har även hästmat och fodertillskott med välbehövlig näring och vitaminer.

Boxning och kampsport
Bygg muskler, styrka och teknik med boxninsträning. Vi har utrustning för både prossboxare och träningsboxaren. Hos oss finner du professionella boxningsset, boxningshandskar, mitsar, boxningssäckar, boxningshjälmar och mycket mer. Vårt utbud passar både för hemmaträning själv eller träning och match mot andra.

Padel
Padel är en utmärkt sport för att träna både kondition och koordination och är en populär sport som blandar element från både tennis och squash. Hos oss finner du padelracket som passar för hobby, träning och proffsspelare, så du äntligen slipp hyra dyra racket varje gång du ska spela. Våra racket har hög kvalité och ger dig det bästa förutsättningarna.

Har du inte möjlighet att ta dig till en padelbana, går det även utmärkt att öva själv mot en yttervägg hemma (eller om du har en större trädgård med staket), det enda du behöver utöver är tennisbollar.

Fotboll
Vi har flera varianter av fotbollsmål i både större och mindre storlek. Inom vårt sortiment finns möjligheten att välja ett klassiskt fotbolllsmål, eller ett med möjligheten att träna själv (med ett skydd över) som är perfekt för att öva straffar och frispark utan hjälp. Passar utmärkt för både träning och bus och lek! Fotbollsmålen går även att köpa i set med fotbollar och tillbehör till.

Allt detta och mycket mer enkelt samlat under ett och samma tak. Alltid med smidig beställning och öppet köp!

Läs mer