Ladida Babygym Cosmonova med Projektor och Aktivitetspanel

LADIDA

Regular Price 1 154 kr
Du sparar 26% Specialpris 849 kr
Frakt 49 kr I lager
Snabb leverans: 1-3 dagar
14 dagars öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning
Babygym med projektor, piano aktivitetspanel och roterande mobil. Extra mjuk och stor aktivitetsmatta för nyfödda och bebisar upp till 1 år. En mångsidiga produkt som kan användas på flera olika sätt för att främja bebisens utvecklingsstadier. Babygymmet har en projektor och leksaksmobil som bjuder in till en mängd engagerande aktiviteter. Babygymmet stimulerar områdena kognition, visuell uppfattning, greppa och nå färdigheter, motoriska färdigheter, självmedvetenhet och sensorisk medvetenhet.

Piano som belönar barnet med olika ljud och musik för var och en av pianoknapparna. Tangenter med ljus och olika musikaliska inställningar att välja mellan. När ditt barn går från ryggläge till lek på magen kan du ändra inställningarna för musik och lärande. Aktivitetspanelen går att tå loss och använda utanför gymmet.

"Stjärnklar-natt-projektor" som fyller rummet med stjärnor och månsken, vilket hjälper ditt barn att koppla av och somna snabbare. Det subtila ljuset hjälper bebisens att känna trygghet, medan justerbar sovmusik hjälper till att slappna av. Touchknappar för enkel justering av ljud och ljus. Projektorn har även en inbyggd timer.

En mobil som hjälper till med sömn och främjar motoriska övningar. Mobilen snurrar långsamt i en hel cirkel (360 grader) när den är aktiverad. De enskilda leksakerna är avtagbara. Bilderna i de stjärnformade leksakerna kan ersättas med fotografier på familjemedlemmar eller husdjur. Dessa aspekter är för att främja identitetsutveckling och självmedvetenhet.

Aktiviteter som passar för rygg-, magläge och sittande position.
6 produkter i en som inkluderar leksaker med ljud- och ljuseffekter, kudde, projektor, leksaksmobil och piano aktivitetspanel.
"Kick and Play" piano aktivitetspanel som uppmuntrar till fysisk aktivitet. Pianot ger musikaliska belöningar när bebisen sparkar eller slår på tangenterna.
Mjuk och bekväm lekmatta som är tvättbar i maskinen.
Barnsäker. Ditt barns säkerhet är av största vikt. Denna produkt är CE-märkt och har har testats för överensstämmelse i enlighet med gällande standarder
Drivs av 6 st standardbatterier av typen AA.

]>

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-3 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: Ladida