City Police - Polisstation 60316

LEGO

Artikelnr: 60316

839 kr
Frakt 79 kr I lager
Snabb leverans: 2-7 arbetsdagar
Order placerad efter kl.12 hanteras kommande dag
14 dagars öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning

LEGO® City Polisstation (60316) har 3 våningar med massor av inspirerande detaljer, som ett fängelse med utbrytningsfunktion, en rastgård och ett hundträningsområde

Barn får även en polisbil, en helikopter och skurkarnas specialanpassade sopbil, plus en vägplatta för att sätta ihop med andra set. Det är bara att lägga till setets 5 minifigurer, däribland 3 karaktärer från tv-serien LEGO City Adventures, så kan leken börja.

Detta LEGO byggset innehåller en tryckt bygguide med steg-för-steg-instruktioner samt interaktiva, digitala bygginstruktioner. Den digitala guiden finns i gratisappen LEGO Bygginstruktioner för smartphones och surfplattor och har intuitiva verktyg för att zooma och rotera så att barn kan visualisera modellen från alla vinklar medan de bygger.

Den kreativa LEGO City världen LEGO City lekset erbjuder en rolig bygg- och lekupplevelse med detaljrika byggnader, realistiska fordon och roliga karaktärer som inspirerar till fantasifulla och obegränsade lekar

- Från 6 år

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-4 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: My Mall