DUPLO Spider Mans Hus 10995

LEGO

Artikelnr: 10995

319 kr
Frakt 79 kr Fåtal i lager
Snabb leverans: 2-7 arbetsdagar
Order placerad efter kl.12 hanteras kommande dag
14 dagars öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning

Superhjältar från 2 år svingar sig in i all action när de leker som sina favoritkaraktärer i LEGO® DUPLO® Marvel Spider-Mans hus (10995)

Denna present med Spidey, som inspirerats av tv-serien på Disney+, låter barn återskapa scener från serien när de spinner ett nät för att rädda katten och vattnar växten med vattenkannan för att få den att växa. Detta lekset innehåller 3 figurer – Spidey, Ghost-Spider och katten Bootsie – plus en växt som barn kan få att växa genom att bygga på stjälken med klossar, en nätdel som låter karaktärerna svinga sig runt en lyktstolpe, precis som i tv-serien, och öppningsbara dörrar och fönster som är perfekta för nyfikna fingrar att utforska.

LEGO DUPLO lek- och byggset inspirerar till fria lekar, självuttryck och glädjefyllt lärande för förskolebarn och låter föräldrar och små barn dela värdefulla utvecklingsögonblick medan de bygger och leker tillsammans. 

- Från 2 år

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-4 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: My Mall