Star Wars - Clone Commander Cody Helmet 75350

LEGO

Artikelnr: 75350

899 kr
Frakt 79 kr I lager
Snabb leverans: 2-7 arbetsdagar
Order placerad efter kl.12 hanteras kommande dag
14 dagars öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning

Hylla en lojal soldat med bygg- och uppvisningsmodellen LEGO® Star Wars™ Clone Commander Cody Helmet (75350), en samlarmodell för vuxna

Njut av den meditativa, tillfredsställande processen när du återskapar de distinkta konturerna hos hjälmen som bärs av en ikonisk karaktär från Star Wars: The Clone Wars. Ett klossbyggt visningsställ med namnskylt fulländar detta iögonfallande prydnadsföremål.

Detta komplexa byggset, som är perfekt att ge till dig själv eller som present till andra vuxna Star Wars fans och erfarna LEGO byggare, har steg-för-steg-instruktioner i förpackningen, och du hittar också instruktioner i appen LEGO Builder. Nu fortsätter sagan i ditt vardagsrum med LEGO Star Wars set för vuxna. Utforska det spännande sortimentet med andra hjälmar som är nya för mars 2023 att lägga till i din samling.

- Från 18 år

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-4 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: My Mall