Technic - Batman Batcycle 42155

LEGO

Artikelnr: 42155

739 kr
Frakt 79 kr I lager
Snabb leverans: 2-7 arbetsdagar
Order placerad efter kl.12 hanteras kommande dag
14 dagars öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning

Ge Batman™ fans från 9 år en fantastisk utmaning där de bygger Batmans ikoniska motorcykel i LEGO® Technic form

Leksaken LEGO Technic BATMAN – BATCYCLE™ (42155) är inspirerad av filmen THE BATMAN från 2022, och har massor av coola funktioner. Barn kommer att älska att bygga alla delar hos denna verklighetstrogna modell innan de återskapar favoritscener från filmen.

Motorcykeln har funktioner som styrning, fjädring och kedjedrift som ansluter den ledade H4-motorn till bakhjulet. Det finns dessutom ett stöd som gör det enkelt för barn att visa upp sin samlarmodell. Gör dig redo för ett enkelt och intuitivt byggäventyr med appen LEGO Builder. Här kan du zooma in och rotera modeller i 3D, spara set och hålla reda på dina framsteg.

En perfekt introduktion till teknikens värld LEGO Technic byggmodeller har verklighetstrogna rörelser och mekanismer som introducerar LEGO byggare till teknikens värld på ett lättillgängligt och realistiskt sätt.

- Från 9 år

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-4 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: My Mall