Technic - Monster Jam,Monster Mutt,Dalmatian

LEGO

Artikelnr: 42150

259 kr
Frakt 79 kr Fåtal i lager
Snabb leverans: 2-7 arbetsdagar
Order placerad efter kl.12 hanteras kommande dag
14 dagars öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning

Känner du en 7-åring som älskar Monster Jam™? Då ska du kolla in den fantastiska pull back-bilen LEGO® Technic Monster Jam Monster Mutt™ Dalmatian (42150)!

Monstertrucken, med realistisk grafik och färger, är en hyllning till en av fansens favorittruckar. Bilens pull back-funktion låter barn tävla eller återskapa trick som de sett i riktiga Monster Jam-arenor. Ge barn ännu fler lekmöjligheter med en 2-i-1-monstertruck som kan byggas om till en racinglastbil med pull back-funktion.

Byggbara LEGO Technic modeller erbjuder en rolig introduktion till teknik och mekanik för unga LEGO fans, med fordon som ser ut och fungerar som på riktigt. Ladda ner appen LEGO Builder och kliv in i en ny värld av roligt byggande, där barn kan zooma in och rotera modeller i 3D, spara set och hålla reda på sina framsteg. 

- Från 7 år

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-4 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: My Mall