Nallebjörn Morfar Nalle Teddybjörn

JOKER

Artikelnr: 19708

Regular Price 98 kr
Du sparar 9% Specialpris 89 kr
Frakt 79 kr I lager
Snabb leverans: 2-7 arbetsdagar
Order placerad efter kl.12 hanteras kommande dag
14 dagars öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning
Charmig nalle med kärleksfullt budskap / text att ge till någon du tycker om."För länge sen, när jag fyllde fyraFick jag en gåva av min farEn fin present, när jag fyllde fyra årSom jag sen så länge hade kvarTeddybjörnen Fredriksson, ja så hette hanEn gång var han bara min och vi älskade varannTeddybjörnen Fredriksson, hans nos, den var av garnJa, han var min bästa vän när jag var ett litet barn"Precis som Lasse Berghagen sjunger om Teddybjörnen Fredriksson är nallebjörnen alltid en uppskattad present som dessutom passar lika bra till stora som små.Denna nalle har lurvig brun päls och kommer med en tröja med olika texter på. Text: MorfarFärg på tröja: BlåMått: ca 15cmMaterial: TextilDesign: JokerEj för barn under 3 ÅR. teddybjörn nalle t-shirt t-bear t-nalle morfar pappa farsdag

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-4 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.