Mr. Chimney byggsats 2in1

Artikelnr: 63448967

Regular Price 489 kr
Du sparar 39% Specialpris 299 kr
Frakt 39 kr I lager
Snabb leverans: 2-7 arbetsdagar
Order placerad efter kl.12 hanteras kommande dag
14 dagars öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning
Mr. Chimney byggsats 2in1

Nu är det dags att upptäcka vattnets mäktiga kraft med Mr. Chimney! Lär dig om ångtekniken och hur människan omvandlar vattenenergi till användbar kraft. Bygg ett ångtåg med ett fullt fungerande kolv eller Steam-bot, en robot som går framåt dag och natt med sin speciella skorsten. Du kan lära dig hur man skapar vattendimma utan kemikalier genom att bygga denna robot som visar alternativa sätt att göra vattendimma och ger ett oändligt lekvärde för barn!

Tillsätt vatten med en bomullspinne, och dina robotar och tåg är redo att upptäcka världen, samtidigt som de släpper vattendimman!

Detta STEM-kit inkluderar en tvåspråkig manual på både engelska/franska. Med de detaljerade stegen kan det hjälpa din lilla uppfinnare att värdera ansträngningen att bygga något från grunden!

- Antal delar: 177 st
- Produktmått: 32x19x8 cm
- Rekommenderas från 8 år
- Batterier 4x AAA (inkluderas ej)

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-4 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: Stuffstore