Bistrot Bestickset Svart 24 delar

SABRE PARIS

Artikelnr: 2346-024-0010

2 549 kr
Frakt 0 kr slutsåld
Snabb leverans: 2-7 arbetsdagar
Order placerad efter kl.12 hanteras kommande dag
14 dagars öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning
Bistrot från Sabre Paris är en dekorativ kollektion i traditionell design. Modellen är typiskt fransk i sin formgivning med mycket karaktär. Bistrot sätter en tydlig prägel på dukningen och lämnar ingen middagsgäst oberörd. Den här varianten av Bistrot bestickset är i blankt utförande med akrylhandtag i svart.Besticken vilar bekvämt i händerna tack vare de tjocka handtagen som ger ett behagligt grepp. Bistrot finns i en bred variation av färger och modeller så att du enkelt kan skapa en komplett uppsättning.Fär Svart/blankMaterial: BPA-fri plast och rostfritt stål (18/10)Maskindisk: Ja, i temperatur upp till 45 °CGaffelvikt: 63 gramUrsprun FrankrikePresentkarton Ja, till ett värde av 149 SEKInkluderar: 6 st bordsgafflar, 6 st bordsknivar, 6 st bordsskedar, 6 st teskedar

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-4 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: cutlery