Hushåll & Kök

Filtrera

Items 1-50 of 8218

Sida
per sida
Set Descending Direction

Items 1-50 of 8218

Sida
per sida
Set Descending Direction

 

Hushålls och köksutrustning 

 

Vi har allt för mästerkocken som för hobbyentusiasten, med grytor och kastruller, kockknivar och träskärbrädor (som även passar din inredning). Köksmaskiner är ett välbeprövat sätt att förenkla vardagen och skapa goda rätter, kaffe och smoothies på köpet. Hos oss hittar du kända varumärken av hög kvalité inom espressomaskiner, kaffebryggare, fritöser, air fryers, matberedare, mixers, blenders, våffeljärn och riskokare. Vi har även populära och stilrena kolsyremaskiner som passar alla hem från Sodastream. 


Dukning, glas och porslin
Med ett brett sortiment av tallrikar, finglas, bestick och linneservetter har vi något som passar för både vardag och festdukningar. Med både modernt och vintage porslin från glaskonstnärer som Kosta Boda och Iitala samt fina serviser och koppar från Rörstrand som ostindia och mycket mer, har vi något som passar alla smaker. Vi har ett brett sortiment av kollektioner och kända konstnärer att välja mellan inom konstglas och servisglas.

 

Grill, uteplats och trädgård
Äntligen utesäsong! Hos oss hittar du allt för att dekorera, lysa upp, duka upp och grilla tillsammans med familj och vänner i sällskap med solen. För gräsmatta, blommor, odling och trädgårdsskötsel har vi trädgårdsredskap och mycket mer, likväl som lyktor, spotlights och ljusslingor för att även under mörkare timmar lysa upp det du älskar mest.

 

Vi har även ett brett sortiment av grillar som passar för både trädgård, balkong och inomhusbruk som elgrillar, bordsgrillar mm.

 

Allt detta och mycket mer, alltid med smidiga beställningar och öppet köp!

Läs mer