Hushållsmaskiner

Filtrera

Items 1-50 of 1958

Sida
per sida
Set Descending Direction
Kannmixer 1800W

Kannmixer 1800W

1 499 kr

Items 1-50 of 1958

Sida
per sida
Set Descending Direction

KöksmaskinerHos MyMall erbjuds ett brett sortiment av populära köksmaskiner och hushållsmaskiner för en enklare, mer effektiv vardag! Som populära kaffemaskiner, espressomaskiner och kaffebryggare för att skapa riktigt gott kvalitétskaffe hemma. Eller för roligare matlagning och bakning har vi stavmixers, elvispar, mixers, blenders, matberedare, våffeljärn, inomhusgrillar, fritöser, smörgåsgrillar, brödrostar och mycket mer.

En hushållmaskin för alla behov
Vi har inte enbart köksmaskiner utan även praktiska produkter som gör städningen smärtfri och rolig! Som exempelvis olika dammsugare som skaftdammsugare, handdammsugare och den älskade robotdammsugaren (med appstyrning) som kommer i flera modeller och med flera funktioner. Hos oss finner du också strykjärn och strykbrädor!

Har du gardiner som behöver läggas upp? Ett par trasiga jeans? Eller ett plagg du tröttnat på som behöver nytt liv? Vi gör det enkelt att hitta en bra symaskin för att göra enklare lagningar eller varför inte sy dina alldeles egna kläder? Endast fantasin sätter gränser för vad en kreativ hjärna kan skapa med rätt verktyg. Våra symaskiner kommer från populära märken som Brother, Singer mfl, både i vanliga format och som liten, vilket passar perfekt för resan (resesymaskin).

Köksmaskiner
För alla behov och tillfällen har vi en köksmaskin som kan göra jobbet snabbt och enkelt. Söker du en smidig perkulator eller kaffebryggare för ett mindre utrymme eller en kaffemaskin, espressomaskin eller kapselmaskin för perfekt kaffe utan problem varje gång? Vi har en modell som passar dig. För tedrickaren har vi även fina vattenkokare som passar in i alla kök.

Skapa goda bröd och deg i matberedaren för en lyxig ”hotellfrukost”, eller ett snabbare alternativ i en smörgåsgrill eller brödrost. Vi har också våffeljärn för att sätta pricken över i, framför allt under våffeldagen!

Popcornmaskiner och glassmaskiner
Förbättra fredagsmyset både billigt och med en rolig aktivitet för hela familjen. Hos oss hittar du glassmaskiner och popcornmaskiner (stora och små, retro och moderna) som sätter guldkant på kvällen. Vi har även tillbehör som passar till som popcornkärnor, popcornolja mm.

Och mycket mer inom köksmaskiner som populära kolsyremaskiner från bland annat
Sodastream, ismaskiner som passar både till hemmabaren, kvällsdrinken och för att svalka drickan under resan på sommaren samt fritöser och AirFryers för perfekta pommes och klyftpotatis varje gång.

Vad mer kan man önska sig? Allt samlat på ett ställe, alltid med smidig beställning och öppet köp!

Läs mer