Köksredskap

Filtrera

Items 1-50 of 1675

Sida
per sida
Set Descending Direction
Dubbel Serveringsfat

Dubbel Serveringsfat

1 620 kr 1 800 kr -10%
Soppa serveringsfat

Soppa serveringsfat

900 kr 1 000 kr -10%
Fyrkantig Serveringsfat

Fyrkantig Serveringsfat

900 kr 1 000 kr -10%
Avlång Serveringsfat

Avlång Serveringsfat

1 440 kr 1 600 kr -10%
Bricka

Bricka

650 kr

Items 1-50 of 1675

Sida
per sida
Set Descending Direction

KökVi på MyMall har allt för kök och matlagning, enkelt samlat på ett ställe. Hos oss hittar du ett unikt och brett sortiment av kockknivar, träskärbrädor, grytor och stekpannor av hög kvalité, ugnsformar, baktillbehör, grytunderlägg, förkläden, glas, porslin, tallrikar, bestick och mycket mer för att ge dig och dina gäster den allra bästa upplevelsen. Våra produkter är även en utmärkt födelsedagspresent, julklapp och studentpresent!

Ett sortiment som passar för både proffs och hobbykocken
Hög kvalité och bra köksprodukter ska inte behöva kosta skjortan. Vi har därför noga utvalda produkter av hög kvalité för både hobbymatlagning och mästerkock som skapar det bästa förutsättningarna för att skapa god mat varje dag, till en fördelaktig prislapp. Hos oss finner du ett välvalt sortiment med både kända varumärken och mindre, lokala aktörer för att ge ett unikt utbud att välja mellan.

Köksdukning
Duka upp fint för gäster eller till dig själv. Vi har glasunderlägg som både skyddar och tillför färg och form till hemmet, samt fina serveringsbrickor perfekt för dekoration och uppläggning vid dukning. Samtliga kommer i flera storlekar som runda, rektangulära, fyrkantiga och med olika populära mönster. Vi har även bordstabletter i flera färger perfekt för både högtid, fest och vardagsdukning.

Köksförvaring
Trött på alla olika halvtomma förpackningar och tråkiga etiketter? Vi har fina och praktiska burkar för att förbättra din köksorganisering och köksförvaring. Hos oss finns det burkar, behållare, flaskor och mycket mer i olika färger, former, storlekar och modeller för att göra vardagen både enklare och snyggare. Med praktisk förvaring får du också längre hållbarhet på dina matvaror och produkter!

Kökstillbehör
Hos oss hittar du ett unikt utbud av skärbrädor i trä i flera storlekar och mönster som gör sig perfekt i köket och på köksbordet för en fin uppläggning. Njut av en härlig charkbricka eller varför inte som en snygg inredningsdetalj med kryddor och olja på? Möjligheterna är oändliga, precis som valmöjligheterna.

Vi har även välbehövda och efterfrågade kökstillbehör som grytlappar, grytvantar, disktrasor med unika motiv och disktrashållare som gör det enkelt att hålla rent på diskbänken och slippa stök.

Allt detta och mycket mer samlat på ett ställe. Alltid med smidig beställning och öppet köp!

Läs mer