Doftpinnar | Bamboo

STHLM FRAGRANCE SUPPLIER

399 kr
Frakt 99 kr I lager
Snabb leverans: 1-3 dagar
14 dagars öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning
Doftpinnar | Bamboo - Den härliga kombinationen av apelsinblomma, vit orkidé, jasmin och vildgräs gifter sig utmärkt med den lilla anade hinten av vitmysk och bambu i doftpinnar 100 ml Bamboo från Sthlm Fragrance Supplier. Ställ pinnarna på ett bord eller i en hylla som dekoration och avnjut den svävande aromen i hemmet. Doften som är framställd i parfymens mecka i franska Grasse, uppskattas av både män och kvinnor på grund av att den både ger en attityd och stärker sinnena. Pinnarna är 100 % veganska med lång hållbarhet och är handgjorda i Sverige. Håller i styvt 3 månader 100 % miljövänlig Handgjorda i Sverige Vackert vitt glas som behållare Sthlm Fragrance Suppliers doftpinnar med sköna bambunoter har lång livslängd och är fria från tillsatser och kemikalier. Pinnarnas bas är ekologisk och så är även produktens emballage. Doftpinnar 100 ml Bamboo är således ett bra miljöval, såväl som en utmärkt inredningsdetalj och det bästa av allt är att den passar alla som har näsa för detaljer - både doftmässigt och designmässigt.

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-3 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: livehome