Eterisk Olja - Tea Tree

STHLM FRAGRANCE SUPPLIER

165 kr
Frakt 99 kr I lager
Snabb leverans: 1-3 dagar
14 dagars öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning
Eterisk Olja - Tea Tree - Tea Trea-olja är en mångsidig eterisk olja med kraftfulla antiseptiska egenskaper. Den går att använda både inom aromaterapi och direkt på huden. Doften är karakteristiskt jordnära och krispig. Tea Trea har en positiv inverkan på immunförsvaret och innehåller antioxidanter som kan minska ålderstecken och den lämpar sig väl som hudvårdande ingrediens. Tea Tree-olja är antiseptisk, vilket innebär att den minskar förekomsten av skadliga bakterier på huden. Den passar därför väldigt bra för behandling av aknebenägen hud. Utblandat med mjukgörande olja blir dess avstressande egenskaper en bra grund för avslappnande massagebehandlingar. För användning inom aromaterapi kan Tea Tree-olja användas tillsammans med en diffuser eller burger. Den har en tydlig stressreducerande, antiinflammatorisk, lugnande, antidepressiv och avslappnande effekt. Som alla eteriska oljor är Tea Tree-oljan mycket koncentrerad och det behövs endast ett fåtal droppar för att få en fantastisk doft. 100 % naturlig eterisk Tea Tree-olja Storlek: 5 ml Levereras i glasflaska med droppkork för enkel dosering Produkten är inte testad på djur IFRA certifierad Levereras av Sthlm Fragrance Supplier som är en svensk leverantör av högkvalitativa dofter och eteriska oljor Gör alltid ett överkänslighetstest innan du använder oljan direkt på huden då rena eteriska oljor kan förorsaka en allergisk reaktion om du är allergisk mot någon av komponenterna i oljan.

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-3 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: livehome