Eterisk olja - Wintergreen

STHLM FRAGRANCE SUPPLIER

165 kr
Frakt 99 kr I lager
Snabb leverans: 1-3 dagar
14 dagars öppet köp
Säker betalning: Klarna
Produktbeskrivning
Eterisk olja - Wintergreen - Från Sthlm Fragrance Supplier kommer denna eteriska olja bestående av 100% naturliga ingredienser. Wintergreen har en frisk och krispig doft som verkar klargörande för din känslomässiga balans. Förutom det har oljan effekter som stärker ditt immunförsvar och verkar stressreducerande. Vid applikation direkt på huden finns vissa föryngrande effekter. När oljan används i en Aroma Diffuser eller Aroma Burner aktiverar doften olika emotionella center i hjärnan som ger en lugnande och fokuserande effekt. Du kan med fördel använda Wintergreen som aroma terapi i samband med stressiga perioder i livet men också på lång sikt för att bibehålla ett positivt emotionellt läge. Wintergreen är bra för tillfällen i livet då du känner att du behöver öka ditt fokus och bibehålla känslomässig balans. Ingredienserna i Wintergreen är som nämndes tidigare helt naturliga och innefattar inte några syntetiska tillsatser. Oljan har inte heller testats på djur. Alla oljor från Sthlm Fragrance Supplier är IFRA-certifierade vilket innebär att de producerats med hänsyn till miljön och enligt branschstandard när det gäller rikshantering av doftingredienser. När du får hem din olja, börja gärna med att testa att ta en droppe på huden för att säkerställa att du inte är allergisk mot oljans beståndsdelar.

Läs mer

Leverans & retur

Din beställning levereras normalt inom 2-3 arbetsdagar (kontrollera leveranstid för önskad vara). Beställningsvaror eller varor som tillverkas vid beställning kan ha längre leveranstid. Kostnaden för leverans bestäms av säljaren.

Leverans sker normalt till närmsta utlämningsställe eller som hemkörning vid tyngre varor. Vid hemkörning kontaktas du inför leveransen för att bestämma tid.

Du har öppet köp i 14 dagar om du vill byta eller lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.

Levereras av: livehome