Hem & Trädgård

Filtrera

Items 1-50 of 4134

Sida
per sida
Set Descending Direction
E22 Sugpropps krok- Guld

E22 Sugpropps krok- Guld

199 kr
H5 Cykelhållare - 2st

H5 Cykelhållare - 2st

399 kr
S9 Redskapshållare

S9 Redskapshållare

249 kr
Guldkannan Towa

Guldkannan Towa

850 kr

Items 1-50 of 4134

Sida
per sida
Set Descending Direction

Hem & Trädgård - Vi på MyMall gör det enkelt att förnya ditt hem. Hos oss finner du kvalitétsprodukter för ditt hem och trädgård online från flera större varumärken och designers. Vi har ett brett och varierat sortiment som passar till alla storlekar av uteplatser och trädgårdar.

Unika och personliga varumärken inom hem & trädgård
Hos oss hittar du alltid personlig inredning och unika produkter från små och stora varumärken. Vi strävar alltid efter att vara ett naturligt val av marknadsplats, där du hittar allt du behöver för ditt hem och trädgård. Vårt sortiment inkluderar bland annat:

Elverktyg
Från kompletta verktyg som busktrimmer och sticksåg. Till tillbehör som arbetsbänkar och tillbehörssatser för din skruvdragare eller slagborr. Vi har verktygen som de flesta DIY fixare behöver.

Grillar
Även om det är vanligast att grilla på sommaren, så har vi grillar som kan användas ute som inne. Med en el- eller bordsgrill kan du grilla inomhus. Eller varför inte en hybrid som tillåter klassisk kolgrillning likväl som den snabbare varianten som en gasolgrill erbjuder. Vi har även flera praktiska skydd för din grill och en uppsjö av smarta tillbehör.

Handverktyg
Handverktyg är de klassiska redskapen för finsnickarna och lite mindre jobb. Vi har allt från måttband, vattenpass och skiftnycklar till handsågar. Oavsett vilket behov du har eller vilket verktyg du behöver så har vi det mesta.

Trädgårdsdekorationer
Roligt, elegant eller praktiskt? Valet är ditt bland vårt gedigna utbud av fågelholkar, fågelmatare insektshotell, dekorativa statyer av djur och figurer.

Allt detta och mycket mer, alltid med smidiga beställningar och öppet köp!

Läs mer