Grillar

Filtrera

Items 1-50 of 490

Sida
per sida
Set Descending Direction
Rektangulär pizzasten med bricka

Rektangulär pizzasten med bricka

89 kr 199 kr -55%
BBQ Marinadset

BBQ Marinadset

149 kr
Grill Weber Aluminium

Grill Weber Aluminium

3 467 kr
Grill EDM (40 x 40 cm)

Grill EDM (40 x 40 cm)

369 kr
Tändvätska Massó (1 L)

Tändvätska Massó (1 L)

210 kr
Tändvätska Massó (1 L)

Tändvätska Massó (1 L)

243 kr
Grill Sauvic (70 x 40 cm)

Grill Sauvic (70 x 40 cm)

1 321 kr

Items 1-50 of 490

Sida
per sida
Set Descending Direction

GrillarHos MyMall hittar du allt du behöver inom grillar, grilltillbehör, grillredskap och för grillsäsong. Vi erbjuder du det bästa inom gasolgrillar, elgrillar (som passar perfekt att använda på balkongen), bordsgrillar, rökugn/rökgrill, stekhäll och tillbehör som grilltång, grillöverdrag, grillrengöring, grillredskap, stekgryta och mycket mer. Hos oss finner du populära och kända varumärken som bland annat Landmanns, Champions och Muurika.

Grilla med stil
Vi har flera grillförkläden i tyg och läder för att skydda dina kläder, som också passar perfekt oavsett önskemål. Vidare finner du även flera skärbrädor, uppläggningsfat, grillspett och mycket mer för att skapa din bästa grillupplevelse och imponera på gästerna varje gång. Oavsett vad du behöver komplettera med inför grillsäsongen, kan vi hjälpa dig med allt enkelt samlat på samma ställe. Inom vårt sortiment finner du:

Gasolgrill
Gasolgrillen är ett smidigt sätt att grilla bra kött, halloumi och grönsaker varje gång. Hos oss finner du både större och mindre som enkelt når upp till ditt behov. Som exempelvis med två höjder av grillgaller och sidobord som gör det enkelt att tillaga flera saker samtidigt och nära till hands, vilket gör sig utmärkt både på en uteplats och i en trädgård.

Elgrill
Om du har balkong hemma men inte är tillåten att använda kol eller gasol, är en elgrill ett perfekt komplement. Med en elgrill får du bra grillyta varje gång, utan problem. Vi erbjuder både större och mindre varianter som passar alla hem, speciellt utvalda för hög kvalité och det bästa egenskaperna.

Bordsgrill
För dig som varken har balkong eller uteplats, så finns det andra smidiga sätt att grilla god mat hemma. Med flera olika modeller och storlekar passar den utmärkt för både större och mindre sällskap. En av våra mest populära bordsgrillar har också två sidor, där den ena är slät och den andra räfflad vilket möjliggör både stekning och grillning i samma (precis som tillagning av kött och grönsaker på varsin sida). Snabbt och smidigt!  

Stekgryta och stekhäll
Ett utmärkt komplement eller ersättning för den vanliga grillen! På en stekhäll bränner du sällan fast maten och temperaturen kan snabbt justeras. Med sin utformning gör den även möjligt att använda till all typ av matlagning, även när det innehåller mycket vätska, som exempelvis wok. Även stekgrytor gör sig utmärkt för god matlagning utomhus, med större frihet och möjligheter.

Grilltillbehör
Utöver grillar har vi även alla tillbehör du behöver för grillsäsongen. Som en ordentlig rengöring och grillborste samt grilllock och grillöverdrag som skyddar mot väder och vind. Även redskap som grilltänger, grillgaffel, stekspade, grillstativ och mycket mer.

Allt detta och mycket mer för den bästa grillupplevelsen hittar du samlat hos oss. Alltid med smidiga beställningar och öppet köp!

Läs mer