Datorer & utrustning

Filtrera

Items 1-50 of 1672

Sida
per sida
Set Descending Direction

Items 1-50 of 1672

Sida
per sida
Set Descending Direction

Dator och utrustningHos MyMall hittar du allt du behöver inom datorer, gaming, datortillbehör och datorutrustning. För både hemmakontoret och e-sportspelare har vi utrustning av hög kvalité som passar flera behov och önskemål. Som bärbara datorer, datorchassin, datorkomponenter, tangentbord, datormus, hörlurar, headset, datorhögtalare, datorstolar, skrivbordsstolar och mycket mer. Inom vårt sortiment finner du bland annat:

Datorer, datortillbehör, datorkompontenter
Bärbara datorer och laptops från HP som populära Asus Netbook, men även andra kända märken. Vi har även datorladdare, datorskärmar, datorhögtalare, trådlösa tangentbord, datormus, musmattor, datorväskor och datortillbehör som passar alla modeller och märken. Vi gör det smidigt att skapa en bra uppsättning för ergonomiska arbetsställningar och distansarbete. Komplettera med en webbkamera för bästa kvalitén under digitala möten!

Gaming
Såväl hobbyspelare som proffsspelare och streamers hittar högkvalitativ utrustning och uppsättning i vårt breda sortiment. Hos oss finner du datorchassin och komponenter för att bygga din egen dator men även färdiga datorer. Vi gör lan och spelkvällar roligare och bekväma med ordentliga, snygga gamingstolar, skärmar, gaminghögtalare  och soundbars (båda kommer i flera modeller och färger som mönstrade, rosa, svarta, gråa mm). Utöver hittar du även proffsiga headset, streaming mikrofoner, gamingmus och musmattor, gamingtangentbord som byter färg och mycket mer.

Surfplattor
För dig som föredrar något smidigare än en dator, har vi utmärkta surfplattor från Android och Apple som passar för aktiviteter, att ta med på resan, i bilen och för att streama film. Vi har modeller för både vuxna och barn (där du även har praktiska ipadskal och skal till surfplattan som skyddar mot stötar och dunsar). För bästa skyddet erbjuder vi även skärmskydd som passar till. Såklart har iv även laddare till samtliga.

Nätverk och uppkoppling
Hos oss finner du även både Wifihubbar, routers, nätverkssladdar och trådlösa nätverk som passar utmärkt för hemmet, sommarstugan och kontor.

Allt detta och mycket mer enkelt samlat på ett ställe. Alltid med smidig beställning och öppet köp!

Läs mer